Heet tongden...

Heet tongden we met elkaar en dat grietje zat zich tegelijk te vingeren. Toen ik me naar zijn lul toe boog en hem voorzichtig in mijn mond nam, kwam zijn vriendin erbij en we zogen hem met z'n tweeën om het hardst af.
Ik betaalde een kaartje en ging naar binnen. In het kleine zaaltje was het bloedheet, zodat ik meteen mijn jas uit trok.
De portier had niet gelogen; het was heel stil, er zat maar een stelletje voor me en de rest van de stoelen was leeg.

Op het doek was een gigantisch hete film aan de gang en ik kreeg in een kwartier tijd meer voorlichting over standjes dan in de rest van mijn leventje had gehad.
Binnen de kortste keren stond mijn kutje in brand en was mijn slipje doorweekt van mijn eigen geil.
Het stel voor me kreeg het ook te kwaad en ze begonnen met elkaar te vrijen. Dat kon ik ze niet kwalijk nemen; als er een leuke knul naast me had gezeten, was ik ook aan de gang gegaan.
Ik dacht, dat het bij zoenen en een beetje voelen zou blijven,en ik zat intussen ook mezelf stiekum te vingeren, maar opeens hoorde ik hem kreunen en ik zag het hoofd van dat meisje niet meer.

Ik boog me zachtjes naar hen over en kon me ogen nauwelijks geloven bij wat ik toen zag. Dat grietje zat open en bloot die knul te pijpen!
Ik zag zijn grote stijve lul en hoe zij haar mond er omheen had en hem naar hartenlust afzoog.
Ik begon te trillen op mijn benen van geiligheid en ik dacht nog maar aan een ding:ik wil die geile knots ook verwennen.
Als een bezetene sopte ik met mijn vingers door mijn kleddergeile spleet, toen dat stel doodleuk voor mijn neus begon te neuken en zij haar kontje omhoog drukte om zijn harde staaf in haar kut te ontvangen, hield ik het gewoon niet meer uit.

Van achteren af greep ik naar zijn pik en begon hem te strelen. Die knul draaide zijn hoofd naar me toe en drukte zijn mond op de mijne.
Heet tongden we met elkaar en dat grietje zat zich tegelijk te vingeren. Toen ik me naar zijn lul toe boog en hem voorzichtig in mijn mond nam, kwam zijn vriendin erbij en we zogen hem met z'n tweeën om het hardst af.
Dan ging die meid bij hem op schoot zitten en ik zag hoe zijn glimmende eikel opnieuw in haar hete spleet verdween.
Snel kleedde ik me uit en het had me niks kunnen schelen als er op dat moment nog andere toeschouwers waren binnen gekomen.
Mijn kutje stond totaal in brand en moest hoe dan ook geblust worden! Eerst hield ik mijn natte spleet boven zijn mond, hij tongde me razendsnel naar mijn eerste orgasme.

Kreunend spoot hij zijn lul vol met zaad in de geile kut van zijn vriendin leeg, zodra hij zijn lul had teruggetrokken nam ik hem in mijn mond om hem op volle sterkte te houden.
Dat lukte,en ik steeg op naar de zevende hemel, toen ik, staande en voorover gebogen tegen een stoel, mijn neukgaatje aan hem aanbood, en ik zijn keiharde pik in mijn grotje kreeg gestoten.
We neukten als beesten met elkaar, ik weet niet hoeveel ik klaarkwam, maar het was in ieder geval een heleboel keer!
Een uurtje later stak ik de sleutel in de voordeur van mijn ouderlijk huis.Mijn moeder kwam gelijk naar de deur, ze sloeg haar armen om me heen en snikte: "Mardi, ik ben zo blij dat je er weer bent. Is alles goed met je? Het spijt me dat we zo boos op je zijn geweest. Als jij vaste verkering met Pjotr wilt, zullen we het niet verbieden, ook al vinden we je nog veel te jong en moet je je school nog af maken.
Ik pakte mijn moeders hoofd tussen mijn twee handen beet, gaf haar een zoen op allebei haar wangen en zei:"Lieverd, alles is goed. Maar jullie hadden groot gelijk; ik ben nog veel te jong voor vaste verkering. Ik beloofje, dat ik me voorlopig niet aan een jongen zal binden!"


Trio Advertentie

triosexfilms.be