Eindelijk hield ze weer...

Eindelijk hield ze weer op met kronkelen en duwde het apparaat in haar kontgaatje, bijna meteen kwam ze klaar, haar onderlijf ging wild op en neer, en ze kwam weer met een gil klaar, maar zo gemeen als ik was liet ik het apparaat er in zitten.
Ze had heerlijke borsten, volle, vlezige borsten, ik had meteen zin om ze een heerlijke beurt te geven.
Chantal had het al snel door en leunde voorover zodat ik haar borsten van dichtbij kon bezichtigen. Gretig beet ik er zachtjes in en knabbelde aan haar overheerlijke tepels, met mijn andere hand kneedde ik krachtig in haar stevige borsten.
Wat me opviel was dat ze overal legaal bruin was, dit was een ware traktatie voor mij, en ik denk dat ik een ware traktatie voor haar was.
Chantal stond op en hing haar nog bedekte onderlijf boven m'n hoofd en drukte die langzaam in m'n gezicht, gretig pakte ik het tanga slipje bij de rand, opeens zei Chantal:"Ah, ah, je mag het uit doen als ik er klaar voor ben."
Brutaal duwde ik haar op haar rug, en ging op d'r buik zitten, iets voorover gebukt zodat m'n hele kut op haar lichaam leunde, langzaam wreef ik mijn kut naar haar borsten, en liet mijn hand naar m'n onderlijf zakken, en spreidde langzaam m'n schaamlipjes, zodat het vocht eruit kon druipen.
Langzaam wreef ik mijn natte kut over haar borsten, tepels, zodat haar hele lichaam onder mijn kutvocht zat.

Nu zat ik voor haar geurige slipje, en begon er heerlijk aan te knabbelen, en duwde met mijn vinger het stof van het slipje in d'r neukgaatje.
Nu lagen d'r schaamlippen bloot die ik met mijn tong af begon te likken. Langzaam duwde ik het stukje stof voor haar kut weg en stak nu een vinger in haar kut, met mijn andere hand spreidde ik haar malse schaamlippen, die dreven van het vocht, en met mijn tong slabberde ik haar smakelijke genotsappen op, onderwijl liet ik mijn tong ook plagend over haar klitoris dwarrelen.
Langzaam kwam Chantal op gang, ging ze met haar onderlijf kronkelen en begon ze te kreunen, dat was het teken dat ze er klaar voor was, snel trok ik het laatste stukje stof voor d'r kut weg.
Snel ging ik door met het tafereel, en begon haar te vingeren, al gauw kwam ik er achter dat ik wel 2 vingers in haar neukgat kwijt kon, en duwde er een tweede vinger erbij, roerde en vingerde in haar kut.
"Stop een vinger in m'n kontgaatje!!" schreeuwde Chantal uit. Langzaam liet ik haar schaamlippen los en liet een vinger in haar kontgaatje verdwijnen, en zo vingerde, en likte ik haar naar een wild hoogtepunt, waarbij ze wild schokkend, met een schreeuw klaarkwam.
Chantal stond op en liep naar de kleedkamers, toen ze terug kwam had ze 2 vibrators en een dubbele lul in d'r handen.
Ze ging op de tafels zitten en spreidde haar benen, zodat ik een goed uitzicht had op haar kut. "Duw die heerlijke vibrator in m'n kut." zei Chantal.
Eerst liet ik de vibrator haar schaamlippen masseren, langzaam haalde ik het trillende apparaat over haar klitoris en bracht haar dichtbij een hoogtepunt, ik liet haar eerst even uitrusten en duwde het apparaat in haar kut zoals ze gevraagd had.

"Vindt je het lekker?" vroeg ik op een plagende toon. "Ja heerlijk, ik ga komen!!" schreeuwde ze, snel haalde ik het apparaat er uit en liet het mijn kut verwennen, ik ging net zo lang door totdat ze er om smeekte.
Langzaam duwde ik het weer in haar kut. Chantal keek me geil aan, ik knielde voor haar en begon met m'n tong haar klitoris te likken, totdat ze begon te kronkelen met haar onderlichaam, ik haalde hem er weer snel uit.
Eindelijk hield ze weer op met kronkelen en duwde het apparaat in haar kontgaatje, bijna meteen kwam ze klaar, haar onderlijf ging wild op en neer, en ze kwam weer met een gil klaar, maar zo gemeen als ik was liet ik het apparaat er in zitten.
Chantal kwam wel een paar keer klaar totdat ik het apparaat eruit haalde. Nu duwde Chantal mij op de grond en duwde de tweede vibrator in mijn kut, en met een sensuele stem:"Nu gaan we dat strakke kutje van jou eens heerlijk verwennen, terwijl ze d'r hare weer in d'r kont duwde.
Ze zette de mijne aan, totdat ik bijna heerlijk klaarkwam, en haalde hem er weer uit, dat deed ze een paar keer en duwde zonder mijn toestemming de vibrator glimmend van mijn kutvocht in mijn kont, het deed wel even zeer, maar ik was goed geil en vond het even later een heerlijke belevenis.

Nu pakte Chantal de dubbele penis en duwde de ene helft in haar kut en de andere duwde ze in mijn kut, ze ging op d'r rug liggen en trok me boven op haar, en schakelde zonder dat ik het merkte mijn vibrator en haar vibrator aan en begon met haar onderlijf neukbewegingen te maken, wat ik ook automatisch ging doen.
Onder het neuken tongden we elkaar langdurig, en we lieten onze handen over elkaars lichaam glijden, heerlijk...
Mijn handen masseerde vurig haar kittelaar terwijl zij mijn klitje masseerde. Ik zat helemaal onder het zweet, wat ik normaal gezegt nooit heb als ik met je jongen neuk.
Chantal d'r lichaam was ook helemaal bezweet, maar dat kwam volgens mij ook door die heerlijke trilstaven in onze kontgaten.
Ik kwam ik kwam wel 4 keer klaar, doordat Chantal meedogenloos door neukte, maar Chantal heeft ook niet tekort gehad, die is wel een paar keer heerlijk klaargekomen, want we schreeuwden het allebei uit van puur genot.
We kleedde ons aan en gaven elkaar een afscheidszoen, "Ik zie je volgende zaterdag he, Gabrielle..", terwijl Chantal haar slipje in m'n handen duwde.
Waarop ik zei:"Natuurlijk, geilerd!", duwde mijn slipje in haar handen, en likte met het puntje van m'n tong haar neus. Allebei trokken we elkaars slipje onder onze korte rokjes aan. Zo hebben we zulke taferelen nog vele keren herhaalt.  


Tieners Advertentie

lesbischetieners.be