Toen brak de draad en v...

iel slijmerig als een spoor van een slak op een van haar glanzendzwarte borsten. " Je bent een godvergeten slet om mijn zaad niet in te slikken!"  snauwde Jack toen het meisje haar mond afveegde aan het laken.

"Denk je soms dat ik schurft heb? Wacht maar, daar zal je voor boeten, meisje!"  Hij greep haar beet, tilde haar met een ruk op en smeet haar achte...

Jack duwde haar achterover op het bed, greep het scheerapparaat en stak de stekker in het stopcontact. Hij drapeerde vervolgens zijn zakdoek om de kop ervan en hield het trillende apparaat tegen Esthers kittelaar.
Meteen ging er een schok door het meisje heen. Vakkundig begon Jack met het ding te draaien en te masseren. Dit had, gecombineerd met de trillingen, al gauw tot gevolg dat Esther met haar onderlichaam over het bedlaken begon te wrijven.
"Ah, ik zie dat je al een beetje geil begint te worden!"  constateerde Jack vergenoegd. " Nog even en het sap druipt uit dat neukding van je." 
En inderdaad, nog geen vijf minuten later begon er een straaltje liefdesvocht uit haar vagina te sijpelen. Jack ging nog even door, tot hij merkte dat het meisje niet veel meer nodig had om tot orgasme te komen.
Hij smeet het apparaat nu achteloos op de grond, wierp zich weer op zijn rug en liet het meisje opnieuw op haar hurken boven hem plaatsnemen.

Voor de tweede maal liet ze zich met ver gespreide schaamlippen zakken, terwijl Jack zijn penis, waar het vocht witachtig uitparelde, op haar open scheur richtte.
Met geile ogen zag hij hoe haar dikke kutlippen zijn eikel raakten, zich eromheen drapeerde en hem toen heel langzaam naar binnen schenen te zuigen.
Maar binnen... in die heerlijke poes! Het was net een hongerig bekje dat openging om gretig het lang uitgebleven voedsel naar binnen te werken.
Hij werd er zo heet van, dat hij het meisje met beide handen bij haar heupen greep en haar met geweld omlaagdrukte.
Ze uitte een onderdrukte kreet toen zijn machtige knuppel zich wreed naar binnen boorde. "Ooooo,"  kreunde Jack, "Wat ben jij lekker warm van binnen, meid. Jezus, die kut van jou lijkt wel een Turks bad!" 
Hij wrong en draaide met zijn onderlijf om zijn worst nog dieper in haar nu heerlijk natte neukbuis te krijgen.
Toen hij er zo ver in zat dat hij absoluut niet meer verder kon, trok hij haar als susde zo zachte billen ver uiteen en boorde zijn middelvinger in haar poepgaatje.
Even trok ze een benauwd gezicht, maar toen, niet in staat zich nog langer tegen haar seksuele gevoelens te verzetten - want ze was inderdaad een hartstikke geile meid - begon ze met haar kont te draaien en haar hete kut op en neer te halen langs Jacks onvermoeibaar rechtop staande stengel.
Hij grinnikte vol leedvermaak. "Zie je wel,"  zei hij, "dat je vanzelf geil wordt zodra je eenmaal dat kilootje lullevlees van mij in je zwarte buik hebt zitten?
Toe, zet 'em op! Tempo! Tempo! Op en neer... op en neer! Lekker met je kut langs Jacks jongeheer. Verdomme, nog wat vlugger, want ome Jack voelt de geile kriebels al in z'n kloteballen!" 
Het meisje, dat er nu ondanks haar ellendige toestand zelf ook hoe langer hoe meer zin in begon te krijgen, voerde haar tempo inderdaad nog wat op, zodat ze als een in galop rijdende ruiter op en neer wipte, met tussen haar bennen de wild in haar kut beukende leuter van de politieman, die met de seconde geiler werd.
Hij voelde de nu rijkelijk stromende vloeistof van haar kutwanden warm langs zijn driftige knuppel stromen.

Zo veel zelfs, dat zijn schaamharen al gauw aan zijn zak vastplakten en het kleverige vocht verder stroomde door zijn bilnaad, tot het op het laken droop, waar het een grote natte plek vormde, waar Jack z'n hete kont middenin kwam te liggen.
Maar dat kon hem niks verdommen. Integendeel, het maakte zijn opwinding nog intenser. Allemachtig, wat een meid, ondanks het feit dat ze hem verafschuwde scheen haar kut zijn lul volkomen te willen opvreten.
De lippen ervan klemden zich zo vast om zijn paal alsof ze die nooit meer wilde laten gaan. En wanneer hij helemaal in haar buik zat, scheen die hongerige poes zijn geile staaf met geweld nog verder te willen zuigen.
Jezus, dat was geen kut, maar een volmaakte neukmachine! Een verrukkelijk instrument dat een vent gewoon gek maakte van genot! Zijn vinger ging door haar reet in hetzelfde tempo waarmee zijn lul op en neer flitste in haar flamoes.
En zo af en toe kromde hij zijn vinger,wat onmiddelijk een nog sterker samentrekken van haar kutwanden tot gevolg had.
Toen trok hij zijn vinger naar buiten en duwde hem onverhoeds, bedekt met een dun laagje stront, in haar mond. Ze trok een vies gezicht en hij lachte wild. "Ha, ha, die is goed! Die is goed! Zo smaakt die hete kont van jou nou, lekker, hé?"
Hij sloeg allebei zijn handen om haar heupen. Haar heupen, die koortsachtig tot leven waren gebracht door zijn machtige lul.
Hij klemde zich eraan vast als een drenkeling aan een stuk wrakhout. En toen kon hij het niet langer ophouden.
Hij voelde hoe zijn zaad met geweld naar boven kwam. Met een laatste machtige stoot boorde hij de kop van zijn lul diep in haar baarmoeder en begon te spuiten.
Normaal vond hij het heerlijk om tijdens zijn zaadlozing zijn ramtuig wild op en neer te halen, maar nu vond hij het veel lekkerder om zijn spuitende leuter heel stil en heel stevig in haar lichaam gedrukt te houden, terwijl zijn hete, kokende zaad diep in haar doordrong.
Hij perste daarbij zijn mond op haar rode lippen en zoog haar tong naar binnen. Zo bleef hij enkele ogenblikken liggen, tot zijn barstende zak volkomen leeg was.
Toen rukte hij zijn geslonken zwengel wild uit haar glibberige kutopening, waar het ingespoten zaad al naar buiten begon te siepelen.

Hij liep naar de grote spiegel van haar klerenkast en trok er met zijn natte eikel een vettige streep over. "Zo,"  zei hij, "Dan kun je Benny vertellen dat je genaaid bent door een echte vent. En ga nou maar vlug op je knietjes voor het bed zitten, dan mag je net zo lang op mijn lekkere kaneelstok zuigen tot er weer wat slagroom uitkomt, want nou wil ik eens voelen hoe het is om in dat zwarte bekje van jou klaar te komen." 
Hij trok haar uit het bed en ging zelf met gespreide dijen op de rand zitten. "Kom hier,"  snauwde hij, "tussen m'n benen en lekker sabbelen!" 
Het meisje kon niet anders doen dan gehoorzamen. Ze ging op haar knie‰n tussen zijn benen zitten en stak haar hand uit naar zijn kleffe lul.
Ze opende met tegenzin haar mond en nam het vieze ding tussen haar lippen. Met langzame bewegingen begon ze te pijpen.
Jack greep haar veerkrachtige zwarte borsten en begon er ruw in te knijpen. "Wat een memmen!"  zei hij waarderend. "Ik heb nooit geweten dat ze deze kwaliteit in het zwart hadden." 
Hij lachte luid om zijn eigen smerige grap. Het meisje zei echter niets maar zoog rustig verder. Jack ergerde zich aan haar houding.
"Doe je smoel open als ik iets zeg!"  snauwde hij. Tegelijkertijd begreep hij dat zijn lul uit haar lekkere warme mond zou glippen, als ze antwoord gaf, en dat was ook niet de bedoeling.
Hij liet haar dus verder ongemoeid doorzuigen, tot hij opnieuw voelde dat er een orgasme op komst was.
Hij greep met beide handen haar hoofd en perste het stevig tussen zijn benen, terwijl hij zachtjes met zijn kont begon te draaien.
Toen duwde hij zijn lul diep in haar keel en begon te spuiten. Het meisje kokhalsde en het sperma droop in twee witachtige straaltjes uit haar mondhoeken.
Maar Jack omklemde haar hoofd zo strak, dat ze geen kant op kon. Pas toen hij voelde dat er geen druppeltje zaad meer uit het spleetje in zijn dikke eikel kwam, trok hij zijn lul uit haar mond.
Een glinsterende draad verbond zijn geslachtsdeel nog even met haar lippen, waarover het sperma dik en traag naar buiten droop.
Toen brak de draad en viel slijmerig als een spoor van een slak op een van haar glanzendzwarte borsten. " Je bent een godvergeten slet om mijn zaad niet in te slikken!"  snauwde Jack toen het meisje haar mond afveegde aan het laken.

"Denk je soms dat ik schurft heb? Wacht maar, daar zal je voor boeten, meisje!"  Hij greep haar beet, tilde haar met een ruk op en smeet haar achterover op het bed.
Toen stapte hij er eveneens in, ging rechtop staan, plantte zijn benen ver uiteen, nam zijn slappe lul in zijn handen en begon te zeiken.
Bovenop haar naakte lichaam; eerst op haar kut, waarvan de schaamlippen nog een eindje openhingen en waar nog steeds wat sperma uitdroop, toen op haar borsten en vervolgens op haar gezicht.

Toen hij uitgezeken was, sprong hij van het bed en begon zich aan te kleden. Maar nog voordat hij kans kreeg zijn uniform broek te pakken, vloog de deur open en stormde Benny naar binnen, gevolgd door enkelen van zijn maats.
Een late voorbijganger had nog licht zien branden in de slaapkamer waarvan de gordijnen nog steeds niet gesloten waren. In zijn haast om het vrouwtje te neuken, was Jack dat totaal vergeten.
En dat zou hem noodlottig worden, want de voorbijganger had nieuwsgierig naar binnen gekeken en gezien wat daar allemaal gebeurde.
Niet bij machte daar in zijn eentje iets tegen te doen, was hij naar de fabriek gereden waar Benny met enkelen van zijn maats op pad waren gegaan om wraak te nemen.
Voordat ze naar binnen stormden hadden ze nog net gezien hoe Jack zijn laatste restje pis uitsproeide over het gezicht van Esther." Dat was tevens de laatste keer geweest dat Jack zijn knuppel hanteerde... die van gummi en die van keihard, bloedgeil vlees..."


Rape Advertentie