Bas was druk bezig met ...

Bas was druk bezig met het neuken van Yvonne, ze begonnen steeds sneller te neuken,totdat ze tegelijk klaarkwamen. Bas spoot met zijn sperma over Yvonne d'r lichaam. Gerard en Linda werden ook overvallen door een orgasme. Linda was net op haar hoogste punt, haalde Gerard z'n lul uit d'r kutje,zodat Gerard zijn zaad schokkend tegen haar kut aan spoot.
Na een tijdje zijn lul te laten rusten, haalde hij zijn lul weer even uit haar sappige kut, nu zat zijn lul helemaal onder de sappen van moeder natuur.
In een rustig tempo begon hij haar te neuken. Zijn lul gleed soepel in en uit haar sappige kut, iedere keer dat zijn lul uit haar kut gleed kwamen haar liefdessappen mee naar buiten, wat een soppend geluid veroorzaakte.
Ook haar gezwollen schaamlippen veerden gewillig mee. Ondertussen dat Eric Wendy aan het neuken was, werd Gerard nog steeds verwent door Linda en Esther.
Linda pijpte Gerard hemels en het duurde niet lang meer voordat Gerard klaar kwam.
Linda begon Gerard steeds wilder te pijpen, onderhand begon Gerard en Esther steeds harder te kreunen. Gerard begon wild met zijn onderlijf schokken, kronkelen en spoot kreunend zijn lading zaad in Linda's mond, onderhand duwde Esther haar donsig-behaarde kutje tegen Gerard zijn gezicht en kwam ook met een gil klaar.
Yvonne was onderhand ook al klaar gekomen en spreidde haar benen gewillig voor de lul van Bas.
Yvonne pakte zijn lul en haalde zijn eikel langs haar kut en haalde haar schaamlippen van elkaar en keek hem sensueel aan. Langzaam liet Bas zijn lul in haar strakke kutje zakken.
Yvonne's kutje voelde nat en heet aan. Yvonne was bloedgeil duwde haar onderlichaam tegen de zijne aan en begon hem aan te sporen haar te neuken, ze deed dat door haar onderlichaam ritmis op en neer te laten gaan, zodat zijn paal in en uit haar strakke kutje gleed.
Langzaam begon Bas mee te doen. Onder het neuken masseerde Yvonne haar klitje en liet Bas haar kleine roze tepeltjes ook niet onberoerd. Bas nam een tepeltje in zijn mond en draaide de tepel ritmis tussen zijn lippen rond.
Onderhand waren Rob en Patrick al bijna op hun hoogtepunt bij Wendy, hun lullen gleden nu wild over Wendy's borsten, steeds sneller, totdat ze begonnen te schokken, te kreunen, te hijgen en hun sperma over haar borsten heen spoten.
Wendy smeerde gretig hun sperma over haar hele borsten. Peter begon ook opeens hevig te schokken en spoot zijn sperma in Wendy d'r mond,waar de helft er naast ging.
Wendy pakte eerst Rob z'n lul en likte die gretig af en smeerde zijn eikel over haar gezicht, dat deed ze bij alle drie.
Na dit tafereel moest het drietal even achterover zakken om even bij te komen van dit tafereel.
Eric was nog steeds bezig met het onderlijf van Wendy, nu kon Wendy zich concentreren op wat er daar gebeurde en deed dat dan ook door haar kittelaar grondig en ritmis te masseren.

Gerard, Linda en Esther waren weer bij gekomen, zodat ze weer klaar voor aktie waren. Linda nam weer de leiding en liet Gerard op z'n rug liggen en ging wijdbeens op zijn buik zitten en liet Gerards lul door haar naad glijden.
Gerards lul was op het moment super-groot geworden, zo groot dat Linda hem niet meer kon omvatten. Langzaam hefde ze haar onderlichaam omhoog en liet zijn lul over haar strakke, sappige schaamlipjes glijden.
Gerard vond het een heerlijk gezicht werd alsmaar geiler. Linda trok een paar keer aan zijn enorme lul en liet zichzelf langzaam over zijn genotsstaaf glijden, toen ze dat deed vertrok haar gezicht van genot en was verbaasd hoe groot zijn lul wel niet was.
Gerard zelf vond het ook een heerlijke ervaren, om zo'n nauw kutje nog eens mee te maken. Langzaam zag hij voor zijn ogen een klein, donzig kutje over zijn verschrikkelijke grote paal glijden, totdat zijn lul helemaal in Linda zat.
Langzaam begon ze te pompen, zo zag Gerard goed Linda's liefdesvocht langs zijn lul naar beneden druipen.
Onderhand pakte Esther Linda's borsten beet en masseerde die grondig. Gerard keek aandachtig naar Linda's op en neer-gaande kutje.
Onderhand ging Eric steeds sneller Wendy te neuken en voelde zijn sperma langzaam opkomen, totdat hij schokkend en schreeuwen zijn hoogtepunt bereikte en zijn sperma in Wendy's kut spoot, langzaam bleef hij nog na pompen, zodat zijn sperma bij iedere stoot uit d'r kut droop.
Hij ging door totdat Wendy ook heerlijk klaarkwam. Eric zakte achterover en kwam neer met een plof, door het gekreun waren Rob en Patrick al weer bij gekomen.
Snel nam Rob plaats onder Wendy en perste zijn stijve lul in haar nauwste gaatje, namelijk haar kont- gaatje.
Wendy had dit nog nooit gedaan en voelde hoe een jongens lul haar anus binnen drong. Patrick duwde zijn lul in Wendy d'r kut. Ritmisch begonnen Rob en Patrick te pompen. Wendy voelde hoe haar hele onderlichaam was opgevuld met twee harde worsten, waar ze heerlijk zou van genieten.
Bas was druk bezig met het neuken van Yvonne, ze begonnen steeds sneller te neuken,totdat ze tegelijk klaarkwamen. Bas spoot met zijn sperma over Yvonne d'r lichaam. Gerard en Linda werden ook overvallen door een orgasme. Linda was net op haar hoogste punt, haalde Gerard z'n lul uit d'r kutje,zodat Gerard zijn zaad schokkend tegen haar kut aan spoot.
Rob en Patrick waren onderhand ook al klaar gekomen, zodat dit feest geen verjaardag was, maar een generatie neukfeest. Tot 1 uur hebben ze doorgeneukt, op dit gigantische feest...
Wendy was eindelijk bevredigd lag achterover te slapen in de schuur, en onder de sperma, Gerard nam afscheid van de twee zusjes en Yvonne, smeerde Bas z'n sperma nog even over Yvonne d'r lichaam uit.


Orgy Advertentie

lustfeest.nl