Ik voelde mijn anale u...

itgang heerlijk uitgeboord worden, deze was altijd al heerlijk flexibel, in mijn gedachte zag ik dat mijn huid heerlijk om zijn penis heen af en oprolt.

Opeens voelde ik heftige schokken in mijn kont, hij was al klaar gekomen. Langzaam liet ik zijn penis uit mijn sterretje floppen, en keek heem uitdagend aan. “Nu ben ik aan de beurt!” zie ik tegen Gerard, “beetje k...

“Het laat je ook niet helemaal ongemoeid” zei ik terwijl ik wees naar zijn strakke boxershort. “Nee... neee... dat klopt... Debbie, jammer dat Nancy nog slaapt”
“Als ik nou eens vertel dat je niet alle travestieten er uit pikt wat zeg jij dan?” vroeg ik aan Richard. Waarop hij antwoordde “Ik vind het altijd leuk als je me pest” met een ontzettend grote glimlach.

Ik voelde mij overmeestert door angst, maar besloot snel deze onzin emotie niet te geloven, en beet mij door de angst en liet mijn handdoek zakken. Fier overeind stond mijn harde lul dicht bij het gezicht van Gerard.
Gerard liep vuurrood aan door deze confronterende actie, maar wreef ook over zijn ongelooflijke harde worst.
“Juist...” mompelde hij, “Is het overspel als ik het met een man doe?”
We keken elkaar even aan, mijn hart bonte in mijn keel en schor perstte ik de volgende woorden eruit “Ik vind van niet...”
“Hij mag er wezen, ik dacht dat travestieten altijd van die kleine dopjes hadden” terwijl Gerard naar de punt van mijn piemel keek. Snel kijk hij naar het scherm en gokte nog een paar keer op Kerel of vrouw om een hogere score te krijgen.

“Niet allemaal... ” mompelde ik tegen Gerard. Gerard klikte nog een paar maal wild en liet mijn harde paal staan waar die stond. ‘Shit!’ dacht ik bij mijzelf, ‘nu gaat deze hele relatie naar de knoppen!’
Opeens draaide Gerard zijn kop om en nam mijn lul in een snelle beweging in zijn mond, het voelde een beetje knullig, maar heerlijk warm. Ik voelde zijn tong rond mijn eikel cirkelen en dat deed mijn onderlijf toch wel aardig tintelen.

Heerlijk liet ik mijn harde paal in en uit zijn mond glijden, ik pakte zijn hand beet en legde die om de onderkant van mijn lul en sommeerde hem om mij tegelijkertijd of te trekken en te pijpen.
Met mijn ogen dicht genoot ik van deze heerlijke gebeurtenis, en bedacht me weer dat het ook altijd een avontuur is met Gerard en Nancy.
Ik spiekte door de spleetjes van mijn ogen, en zag Nancy mee gluren. Ze zei niets, maar keek wel erg geďnteresseerd naar ons spel. Dit vertelde mij dat zei dit niet direct afkeurde.
Ik sloot mijn ogen weer om verder te genieten, even later opende ik mijn ogen en Nancy was weg. Er spookte van alles door mijn hoofd, maar besloot ook deze negatieve gedachte niet te geloven, en besloot zelfs Gerard zijn pik even in mijn mond te namen.
Ik knielde voor hem neer en pakte zijn lul zo dicht mogelijk bij zijn ballen en likte het puntje van zijn pik. Wat heerlijk aanvoelde voor hem, hij zuchte en zakte heerlijk in zijn stoel.
Ik nam zijn lul in mijn mond en liet deze zo diep mogelijk in mijn mond zakken, al snel kreunde Gerard op mijn heerlijke pijp bewegingen.

Opeens onderbrak Gerard mijn beweging en vertelde mij om plaats te nemen op zijn pik. Ik stond op, draaide mij om. Spuugde in mijn hand en wreef dit uit over mijn heerlijke kontje.
Heerlijk langzaam liet ik zijn pik in mijn kontje glijden. Eerst het topje naar binnen, met kleine korte stootjes kwam zijn lul steeds dieper in mijn kont.
Gerard begon al snel te kreunen, tezamen met mijn neuk bewegingen. Ik kon het bijna niet geloven, dat ik eindelijk, éindelijk sex had met Gerard. ‘Misschien had hij dit altijd al gewild... ’ dacht ik bij mijzelf.
Ik voelde mijn anale uitgang heerlijk uitgeboord worden, deze was altijd al heerlijk flexibel, in mijn gedachte zag ik dat mijn huid heerlijk om zijn penis heen af en oprolt.

Opeens voelde ik heftige schokken in mijn kont, hij was al klaar gekomen. Langzaam liet ik zijn penis uit mijn sterretje floppen, en keek heem uitdagend aan. “Nu ben ik aan de beurt!” zie ik tegen Gerard, “beetje klaarkomen, dat wil ik ook!” zei ik met een brede grijns op mijn gezicht.
“Ik dacht het niet!” brulde Nancy, “Nu heb jij zijn zaad verspild!” Verschrikt keek ik op en zag dat Nancy heerlijk vers gedouched bij ons stond, ze keek mij vurig aan en wees naar de bank.
Gedwee ging ik op de bank zitten met mijn paal in de lucht, ik wilde nu echt wel eens klaar komen.
Nancy stapte over mijn lul heen en liet zichzelf zakken, het was geen Gerard, maar wel heerlijk en precies wat ik op dat moment nodig had!
Langzaam hopte ze op en neer op mijn harde lul! Ze was een beetje mollig, en ik vond haar er heerlijk schattig uitzien.
Maar zo schattig was ze niet, als een wild beest ging ze te keer. “Nancy, laat mij jou neuken” zei ik tegen Nancy. Ze plofte neer op diezelfde bank en spreidde haar benen.
Ik liet mijn lul in Nancy glijden en neukte haar kut heerlijk langzaam, ondertussen maakte ik mijn vingers goed nat met mijn speeksel en masseerde die tot ze heerlijk klaarkwam. Ook Nancy vond dit heerlijk om te doen.
Ik had nog heel even nodig, ik liet mijn lul tussen haar borsten van Nancy glijden en sproeide mijn zaad over haar lichaam.

Wat een hilarische, ironische site al niet teweeg kan brengen, het heeft mijn leven totaal veranderd. Soms maken we afspraken om even lekker seks te hebben.


Neuken Advertentie

shemalemovies.be