Ik drukte mijn pik direct...

Ik drukte mijn pik direct haar kut in en begon op hetzelfde tempo te bewegen als Jeff en Els. Ik kon het deze keer niet lang volhouden en spuit haar alweer haar baarmoeder vol.
Ze nam mijn pik in haar mond alsof ze een harmonica bespeelde, daardoor werd mijn pik nog harder. Met haar tong ging ze rond mijn eikel en zelfs in de eikel.
Daar dit altijd een gevoelige plek is begon het alweer te borrelen, maar gelukkig wist ze dit met wat andere handelingen af te koelen.....

Nadat ze mijn pik diep in haar mond nam, zo diep dat ik in haar keel zat en dat ze enkele kokhals neigingen kreeg, hield ik het niet langer. Ik spoot kreunend met meedere stralen haar hele mond vol. Ze wist alles zonder te morsen weg te slikken.

Dan werd het nu dan wel tijd om echt wat te gaan eten. Tijdens het shoppen kwamen we een gezellig grill room tegen. Daar hadden we wel trek in een lekker stuk vlees met een goed glas wijn.
Zo gezegd zo gedaan. Het was een grillroom met een mooie open keuken en er hing een gezellige sfeer. De bediening liep niet te stressen en had dus tijd voor een gezellig praatje. Het was er niet echt druk, slechts een paar andere stelletjes.
Na een iderdaad goed stuk vlees en wat wijn verlieten we de grill room. We liepen nog wat langs de haven, het was een zachte zwoele avond.
Er was een soort pier met wat bomen en een houten vuurtoren. Daar hebben we nog heerlijk samen naar de sterren gekeken en wat liggen zoenen, gewoon ff lekker ontspannen.
Het was rond 11 uur dat we weer richting in het hotel aankwamen.
In het hotel gingen we nog aan de bar zitten voor een laatste glas wijn voor Els en voor mij een stevig biertje.

We raakten aan de praat met een ander stel. Het was een leuk en gezellig gesprek maar het klikte ook goed. Ik zag Els al heen en weer schuiven op de stoel. Zij was in een diep gesprek geraakt met Jeff.
Ik was in gesprek met Karen, Jeff zijn vrouw. Beide begin dertig en beide zagen er goed uit. Ze kwamen uit de US en waren ook het hele weekend in het hotel.

De wijntjes gingen bij de dames met een gelijk tempo als bij ons de biertjes. De gesprek stof werd al wat losser, tot het moment dat ik op de Hollandse manier vroeg: En dus het weekend vollop sex zeker. Toen viel het stil, Karen kreeg een rood hoofd en Jeff zweeg in alle talen.
Ik verontschuldigde mij voor mijn direktheid.
Karen begon te vertellen dat hun sex leven niet echt bijzonder is. Zij had weinig met sex en lag voornamelijk op haar rug. Terwijl Jeff kenbaar maakte dat het dan ook voornamelijk er op en er over was.
Ze vertelden ook dat ze beiden hun eerste liefde waren, inmiddels al 10 jaar. Ik keek ondertussen in Els haar ogen en zag ze al glinsteren. We knikten naar elkaar en hierdoor wisten we van elkaar hoe we erin stonden.
Els stelde voor om een partner ruil te doen. Na wat gestotter van hun kant gingen ze er uiteindelijk toch mee in.

We namen een extra borrel mee naar de kamers. Maar eerst even lekker onder de douche. Karen stond er al vlug onder, ze schrok echter wel dat ik achter haar ging staan en voelde zich blijkbaar nog niet op haar gemak.
Ik begon zacht en voorzichting haar rug en haar zijkant te strelen. Ondanks het warme water van de douche kwam er kippevel over haar hele lichaam. Via zachte kusjes in haar nek en de streling over haar borsten liet ze zich toch een beetje ontspannen.
Na elkaar afspoeld en afgedroogd te hebben gingen we lekker op bed liggen. Ik ging verder met het stelen maar Karen bleef als een plank liggen.
Ik trok me er niets van aan en begon weer met zachtjes in haar nek te zoenen en vandaar uit haar haar hele lichaam. Toen ik naar haar gezicht keek zag ik nog steeds een strakke houding.
We spreken hierover en oa. vroeg ik haar of ze het wel lekker vond. Ze vertelde dat ze het eng vond als ik met mijn mond naar haar vagina ging, dit had Jeff namelijk nog nooit gedaan en zij had Jeff ook nog nooit een blow-job gegeven. Mijn mond viel bijna open, dat dit nog kon tegenwoordig. Maar blijkbaar wel dus.
Ik begon haar lippen te zoenen op een zachte en tedere manier, hierdoor ontspannde ze zich wat meer. Met de handen ging ik op zoek naar de borsten en tepels, door deze nu zacht te knijpen en de borsten te masseren.
Vervolgens ging de hand de liezen strelend naar de vagina. Toen ik merkte dat ze al een stuk vochtiger geworden was en haar benen gingen al verder uit elkaar. Ik begon nu haar borsten in mijn mond te nemen en wat stevige aan haar tepels te zuigen. Karen begon al wat meer geluiden te produceren maar ook meer te kronkelen.
Nu met de mond via de liezen naar de vagina, hier verstarde ze weer enigszins maar omdat mijn vinger de klit nog aan het strelen was ontspande ze zich toch.
Met de tong bewerkte ik haar klit maar ook het gebied rondom de vagina. Zoals gehoopt werd het hijgen al luider en duurde het ook niet lang voordat ze klaar kwam.
Nadat ze een paar minuten bijgekomen was gaf ik haar de opdracht door nu hetzelfde bij mij te toen. Heel onwennig begon ze mij te zoenen, het was heel voorzichtig en vluchtig.
Ik vertelde haar dat het wel met wat meer passie mocht en dat ik niet breekbaar ben. Het zoenen verbeterde wel maar goed als je Els bent gewend valt alles tegen.
Ze bleef echter ver weg van mij half harde pik. Met mijn onderlichaam drukte ik mijn pik tegen haar mond en beval haar deze in haar mond te nemen en erop te zuigen al was het een lolly.
Ze deed dat met enige tegenzin maar uiteindelijk gaf ze ook hier aan toe. Ze moest nog veel leren maar het begin is er. Mijn pik was alweer snel hard, hierdoor kon ik haar beter in de mond neuken.
Door met mijn handen op haar achterhoofd te houden kon ik meer sturen en het tempo bepalen. Zo af en toe drukte ik hem dieper in haar keel, ze moest ervan kokhalzen, maar ook in andere tempo’s. Dit zorgde voor een naderend hoogte punt, echter had ik daar nog geen zin in.

Ik zette haar op zijn hondjes neer en kon haar zo mooi diep in haar kut neuken, zo diep dat ik af en toe haar baarmoeder voelde. Dit gaf ook stevig gekreun bij Karen.
Met mijn handen kon ik haar tieten masseren maar ook in haar tepels knijpen. Ik gaf aan dat zij met haar vingers de klit en vagina moest stimuleren, zodat ze er nog meer opgewonden van zou worden.
Ik werd nieuwsgierig hoe ze anus stimulatie zou vinden. Met mijn duim en een beetje speeksel begon ik op haar anus wat druk uit te oefenen. Ze begon te draaien met haar heupen, ik vroeg of ze het wel lekker vond.
Ze vertelde dat ze het gevoel had dat ze moest poepen. Ik vertelde haar dat ze zich moest ontspannen en dan zou het wennen, ook nu liet ze het weer toe. Ik begon het tempo wat op te voeren, hierdoor ging ze weer meer kreunen.
Heviger dan de vorige keren de druk rond mijn pik nam toe en het vocht droop nu uit d’r natte kut langs mijn benen. Met mijn duim ging ik wat krachtiger in en uit haar anus.
Het duurde dan ook niet lang of ze kwam klaar. Nadat ze was uit getrild, ze lag nog steeds in de hondjes houding, zette ik mijn nog steeds harde pik voor haar anus en voerde de druk op.

Ze keek me benauwd aan en vertelde haar ontspannen, ik ga je kontje ontmaagden. Heel langzaam maar gestaag ging hij al dieper, toen hij er helemaal inzat liet ik haar even wennen.
Ik begon nu langzaam heen en weer te bewegen en in een stevig ritme en flinke stoten zover mogelijk in haar darmen te komen. Ik voelde dat ik ging komen, maar dit was niet mijn favoriete standje.
Ik haalde hem uit haar kont en legde haar weer op d’r rug. Maar nu met de benen in de lucht. Eerst nog even lekker proeven aan haar zalige mossel, het blijft lekker. Omdat haar vagina natuurlijk goed nat was gleed mijn pik gemakkelijk naar binnen.
Met mijn handen duwde ik de benen nog verder naar haar hoofd om zo mijn pik nog meer ruimte te geven en om nog dieper te komen. Uiteindelijk eindigde haar knieen naast haar hoofd. Karen begon meer te piepen maar nu was het mijn tijd en die was bijna gekomen..
Na nog een paar keer hard te stampen voelde ik het sperma opborrelen en met krachtige stralen in haar baarmoeder spuiten. Op het moment dat ik haar vol spoot lag Karen ook alweer te trillen, ofwel ze kwam alweer klaar.

Na beide te zijn bijgekomen en er over gesproken te hebben over hoe ze dit alles vond, hebben we onze badjassen aangetrokken en zijn we naar de andere kamer gegaan om te kijken hoe het daar aan toe ging.
Toen we zachtjes binnen kwamen hoorde we dat ze nog bezig waren. Els zat boven op Jeff die er aardig verhit uitzag, Els kennende zal ze hem aardig uitgewoond hebben.
Karen stond iets voor overgebogen voor mij en haar badjes was open gevallen. Ik ging nu achter haar staan en begon haar tieten weer te masseren. Dat ik Els zo bezig zag wond mij ook erg op en het was natuurlijk makkelijk dat Karen voor me stond, half naakt.
Mijn pik was ondertussen alweer hard geworden, ik duwde Karen nog wat verder voor over en deed haar badjas op zij. Karen was nog steeds nat, of alweer wie zal het zeggen.
Ik drukte mijn pik direct haar kut in en begon op hetzelfde tempo te bewegen als Jeff en Els. Ik kon het deze keer niet lang volhouden en spuit haar alweer haar baarmoeder vol.
Toen ik opkeek zag ik Els nog net een knipoog geven, het boefje. Iets later zag ik Jeff ook klaar komen. Toen Els van Jeff afrolde vloog Karen op hem af en begon hem heftig te zoenen.
Ik wenkte Els en we glipte er tussen uit. In de kamer aangekomen namen we een lekkere douche en hebben we de lakens nog verschoond. In bed begon Els met mijn pik te spelen, ik vertelde haar vannacht niet meer. Ik heb morgen andere plannen met je en dan zul je me smeken om te stoppen.

Dus geniet maar van je rust...
Dit was de zaterdag.. Wil je weten wat voor stoute plannen ik hen voor de zondag laat dan een berichte achter en laat weten wat je ervan vind..


Mature Advertentie

lekkerrijp.be