Zo soepel dat ik er een twe...

Zo soepel dat ik er een tweede vinger bij stopte, het gekreun werd harder, benen gingen nog wat verder uit elkaar maar ze zakte ook wat verder onderuit.
Door af en toe wat tempo wisselingen toe te passen kon ik het langer volhouden.
Ik voelde de kracht van haar kutspieren weer toenemen en korte hierna kwam ze met een luide kreet klaar, en nu maar hopen dat dit vroeger de isoleercel was.....
Mijn sperma voelde ik al stevig opkomen en hield het dan ook niet lang meer en spoot alle in die heerlijk grot van mijn moppie...

Wat een begin van het weekend en zonken samen op de vloer neer, uitgeput maar voldaan....
We hadden nog geen trek om wat te gaan eten. Maar dorst hadden we zeker wel. Zoals altijd hebben we een goede fles wijn meegenomen en deze werd dan op open getrokken..proost op een goed weekend....

Na wat over de koetjes, kalfjes en de bijtjes te hebben gesproken zag ik haar met d’r benen iets om wijd met zich zelfs spelen. Toen ik dit zag begon er bij mij ook weer wat te gloeien....
Ik ging snel tussen haar benen zitten en begon haar een bef beurt te geven van jewelste. In no time begon ze te schokken en te kreunen.. Binnen een paar minuten kwam er weer een golf vocht uit haar zalige grot. Dit had ik nog niet meegemaakte tweemaal zo snel achter elkaar en zoveel vocht..

Daar zat ze dat met d’r voeten op tafel en mijn gezicht tussen de benen en half onderuit gezakt.
Hierdoor was ook haar anus goed zichtbaar, en aangezien ik we van een beetje pesten houd, begon ik met m’n vinger de anus te beroeren. Snel kneep ze de benen bij elkaar want het was erg gevoelig. Dat mocht natuurlijk niet en zou haar straffen als ze ze niet opnieuw openen deed.
Al gauw liet ze merken dat ze het ook niet echt onaangenaam vond.
Door met de vingers wat meer druk te geven begon ze meer met haar kontje te draaien, dit was het teken dat het wel erg lekker werd. De vinger schoof nu wat verder de anus in, aangezien er aardig wat kutvocht langs gelopen was, ging het erg soepel.
Zo soepel dat ik er een tweede vinger bij stopte, het gekreun werd harder, benen gingen nog wat verder uit elkaar maar ze zakte ook wat verder onderuit.
Bij mij tussen de benen werden er ook weer activiteiten waargenomen. De stoel waar ze op zat had een mooie hoogte. Ik kon mooi voor haar staan, licht door de knieen gebogen.
Toen ik langzaam de druk met mijn pik op haar anus opvoeren gleed hij al snel naar binnen. Els begon al weer heftiger te kreunen. Ze trok haar benen zelf al omhoog waardoor ik nog dieper kon komen.
M’n ballen kletste al tegen haar billen aan. Met mijn handen kneedde ik de zalig tieten, maar toen ik de tepels begon te kneden begon ze te schudden met het boven lichaam.
Dit wond mij ook weer op, zodat ik wist dat ik als eerste zou klaar komen. Door haar te pesten en af en toe mijn pik uit haar kontje te halen, of hem ff stil te zetten en zelfs hem af en toe hard door te stampen kon ik het zelf ook wat langer volhouden.

Maar het kwam toch sneller opzetten dan ik gehoopt had. Dus al snel spoot ik haar darmen vol met mijn vocht.
Nu waren we toch echt allebei aan het einde van ons Latijn en vielen uitgeput op de grond.
Nu was het echt wel tijd om wat te gaan eten anders zijn de restaurants alweer dicht....


Mature Advertentie

Milfnaaiers.nl