Elke stoot zorgde...

Elke stoot zorgde ervoor dat een hoeveelheid zaad, vermengd met haar vocht, naar buiten werd geperst, zodat zich na verloop van tijd een plasje vormde waar haar bilspleet de bekleding van de stoel raakte.
Met een vinger streelde ze haar gezwollen klit, alsof ze haar omgeving totaal vergeten was. Terwijl ze zichzelf steeds meer opwarmde, was haar slachtoffer nog maar een meter van haar verwijderd en toen gebeurde eindelijk waarop ze stilletjes had gehoopt;Hij wierp zich op haar en terwijl hij als een bezetene zijn gezicht tussen haar dijen perste, trok hij zijn short uit, waarna zijn pik eindelijk de vrijheid kreeg en tegen z'n buik kletste.
Hij richtte zich op en met een haast gewoongetrouwe beweging bracht 'ie z'n kloppende paal voor haar spleet. Zwetend stootte hij zijn pik in Petra's verlangende opening en alsof z'n leven er vanaf hing ramde hij zijn smalle jongensheupen op en neer.
Petra legde haar benen over hem heen, zodat ze elke stoot met kracht kon benadrukken. Met haar handen dwong ze hem zacht voorover te buigen en haar zware borsten te likken.
Gretig dwarrelde zijn tong over de keiharde tepels en het idee dat de jongen praktisch bijna geen ervaring kon hebben, maakte haar nog geiler dan ze al was.
De enorme hoeveelheid vocht die uit haar kut droop maakte dat ze de stampende paal minder goed voelde dan ze zou willen, maar uit de ademhaling van de jongen leidde ze af dat het hem weinig uit scheen te maken;hij hijgde als een karrepaard en grote zweetdruppels vielen op haar borsten.
Hoewel ze al aardig op weg was naar een orgasme, was ze nog lang niet zover, toen haar tijdelijke partner hard kreunend zijn hoogtepunt aankondigde. Met een speelse lach rond haar lippen zag ze hoe hij zich volledig overgaf aan zijn gevoelens.

Ze verbaasde zich erover hoe goed ze zijn zaad kon voelen;het moest een enorme hoeveelheid zijn!
Toen viel hij uitgeput op haar neer en ze voelde z'n hete adem in haar nek.
N‚t op het moment dat Petra hem voorzichtig wilde vragen haar nog te verwennen, voelde ze hoe zijn paal weer hard begon te worden en blij verrast opende ze haar benen zo wijd mogelijk, om hem ruim baan te geven.
Terwijl ze haar kittelaar met de ene- en haar tepels met de andere hand masseerde, voelde ze hoe met langzame halen haar kletsnatte spleet steeds opnieuw gevuld werd.
Elke stoot zorgde ervoor dat een hoeveelheid zaad, vermengd met haar vocht, naar buiten werd geperst, zodat zich na verloop van tijd een plasje vormde waar haar bilspleet de bekleding van de stoel raakte.
Het kon haar niets meer schelen;Alles was ze om haar heen vergeten en ze verlangde slechts naar één ding;klaarkomen!
Haar kutspieren melkten de jonge pik en haar heupen draaide zóódat het diepste punt van haar binnenste geraakt werd.
Petra beet op haar onderlip en terwijl ze het zweet in haar ogen voelde prikken, kwam het zo gewilde gevoel opzetten:Ze plante haar voeten naast hem op de rand van de stoel zodat ze met haar heupen nóg hoger kon om de steeds harder binnendringende paal te ontvangen.

In het zelfde ritme vingerend kwam ze op een geweldige manier klaar. Ze kon het niet helpen dat ze diep vanuit haar keel dierlijke geluiden maakte, en als ze het gemerkt had, had het haar niets kunnen schelen, zo goddelijk was ze in geen jaren klaargekomen.
Nadat ze iets bij haar positieven was gekomen, merkte ze hoe het stoten was opgehouden. Ze opende haar ogen en keek verbaasd om zich heen.
Voor de tuinstoel zag ze de grashark liggen, het uiteinde van de steel had onmiskenbaar in het vocht gelegen. Terwijl ze verbaasd naar het ongeharkte gras keek, ging de bel.
Ze kleedde zich aan en liep naar de deur, waar ze oog in oog stond met nog een padvinder...


Mature Advertentie

Milfnaaiers.nl