"Hij is net op weg na...

"Hij is net op weg naar huis," lichtte Herma haar in, "hoe ging het met hem vandaag?"
Het was in elk geval een lul, een mooie strakke lul. Barend’s vingers hitsten haar op, het geil stroomde uit haar kut.
Ze bewoog de ene dij op en neer om hem te laten voelen hij lekker ze het vond. De jongen bewoog zijn buik, ze zag de spieren onder de huid rukkend bewegen.
Barend duwde zijn hand stevig tegen haar schede, ze slaakte een diepe zucht en kwam hevig klaar.
Even werd het ritme van haar masturberende hand verbroken, daarna gaf ze er weer haar volle aandacht aan.
Ze zag het zaad opspuiten, het smakte tegen haar dijen en droop langs haar huid.

De laatste kwakjes werden met minder kracht uitgestoten en vielen op Barend's bovenbeen en over Herma's vingers.
In een opwelling van geile lust zoog ze het het geil van haar hand, boog zich over de jongen heen en likte het van zijn dijbeen.
Tot slot zoog ze de slap geworden penis in de mond en likte ook die schoon. Ze stond op waarbij het sperma langs haar dijen omlaag biggelde.

Ze wreef het er af en stond uitdagend voor het bed, de benen iets gespreid. Barend lag met de handen onder het hoofd naar haar te kijken, vooral naar de spleet tussen haar dijen.
"Ik zou je best willen neuken," zei hij.
"Dat mag," zei ze,"we zijn nu al zover dat dat nog wel erbij kan."
"Als ik hem stijf krijg," zei Barend, "kun jij 'm stijf maken?"
"Zal ik er op zuigen," bood ze aan.
"Ja, dat is lekker," meende hij,"vind jij m'n geil lekker?"
"Ik zou het wel uit je lul willen drinken," bekende ze,"als het er lekker warm uit komt."
Hij huiverde toen ze haar lippen om de eikel stulpte en langzaam de hele penis in de mond zoog.
Zelfs nam ze er zijn ballen bij,de hele zak opzuigend. terwijl de fallus groeide en verstijfde liet ze de ballen er weer uit rollen, de vochtige zak hing tussen zijn benen.
Barend werd heet en geil, hij rolde heen en weer. Herma begon hem tussen de benen te strelen terwijl ze op de lul bleef zuigen.
Ze masseerde zijn kloten en aaide hem in de reet. Languit lag ze naast hem, de benen open.
Ze voelde een vinger in haar kut die heen en weer ging. Even later streek Barend's hoofdhaar over de huid van haar dijen, een vochtige tong streek langs de schaamlippen.
Ze huiverde van wellust omdat de jongen haar kut blijkbaar aantrekkelijk genoeg vond om te likken. De harde lul trilde in haar mond.
Barend merkte aan de reacties van Herma waar hij haar het meest prikkelde. Zijn tong schoof langs haar kittelaar, ze rekte haar naakte lijf en duwde haar bekken stotend tegen zijn mond.
Intussen zoog ze begerig op de penis die tussen haar zuigende lippen klopte.
Herma's onderlijf bewoog wild, ze knelde het hoofd van de jongen tussen haar benen. Ze kwam met heftig rukkende dijen klaar tegen Barend's mond. Zijn lippen zwommen in haar sappen.
Het orgasme leek haar nog wulpser te maken, begerig pompte haar mond om de harde lul. Met een felle schok ontlaadde Barend zich.
Als een schroeiende vlam schoot het sperma door zijn pik, het spatte overvloedig in Herma's mond. Gulzig dronk ze het warme zaad, ze verzwolg het slijmerige geil als nectar.
Heet sprongen de stralen over haar tong, ze beleefde een intens genot aan het gevoel dat het spuitende sperma haar bezorgde.
De smaak van het geil maakte herinneringen in haar wakker, opnieuw beleefde ze de tijd waarin ze regelmatig zo'n zaadsproeier in de mond had.
Wellustig zoog ze Barend's lul leeg, ze bleef zelfs met begerige lippen er aan trekken toen hij de laatste druppel al lang kwijt was. daardoor bleef zijn penis tamelijk stijf en werd door haar gezuig geleidelijk opnieuw hard.

Ze wilde hem nu in haar kut, ze snakte naar die stijve roede en wentelde zich om. Op de rug liggend trok ze Barend boven op zich.
Barend's onderlijf gleed tussen haar dijen die ze al knijpend bewoog uit lust de jongen op haar naakte lijf te voelen.
Herma's hand tastte naar de kleine lul die ze voor de ingang van haar schede bracht. Barend stootte hem diep in de sappige pruim.
Zijn naakte lijf ging op en neer, zijn hoofd lag tussen haar borsten. Hij likte die en knabbelde op de tepels terwijl hij de hete vrouw neukte.
Barend's genot was onbeschrijflijk. Het was heerlijk tussen de naakte dijen te liggen die constant tegen de zijne wreven.
Het was een wellustig gevoel zijn lul in die natte, strakke kut te bewegen. Hij wist dat het heel lang zou duren, voordat hij klaar zou komen.
Hij was immers al twee keer zijn zaad kwijtgeraakt. Een derde keer zou best lukken, hij had zich wel vaker drie of vier keer op een avond afgetrokken.
Het zou nu nog beter lukken omdat hij met zijn pik in die geile kut zat, omdat zijn lul in het lijf van die geile vrouw stak.
Barend neukte en kreunde van genot. Maar ook Herma neukte en kermde, haar lichaam bewoog in hete hartstocht onder de stotende jongen.
Ze wreef haar kont heen en weer, wrikte met de heupen en knelde haar dijen tegen de bovenbenen van Barend. Ze kon de benen tamelijk dicht bij elkaar brengen omdat de jongen zo smal was.
Het was lekker zo'n tenger lijf ertussen te hebben, dat gaf meer wellust dan wanneer ze de benen wijd uit elkaar moest houden.
Vlammend hete scheuten trokken door haar onderlijf. Het was alsof haar kut in brand stond,in lichterlaaie. In haar buik zamelde de spanning zich op.
Ineens sprong die boog van zenuwen stuk, een heftige schok deed haar lichaam opwippen. Een serie kleine explosies volgden elkaar snel op.
Haar hele lijf sidderde nu het orgasme haar ingewanden dooreen leek te woelen. Barend's lul klopte, de eikel bonsde in haar kut als reactie op het klaarkomen van de vrouw. Herma bevredigde zich genotzuchtig aan de harde penis van de jongen en voelde dat hij daarna rustig bleef doorneuken.

Ze hervatte haar paringsbewegingen, paste zich aan het tempo van Barend aan en liet zich opnieuw vol wellust naaien.
Ze was blij dat Barend nog niet klaar gekomen was zodat ze de kans kreeg nog eens door hem bevredigd te worden.
Hartstochtelijk bewoog ze haar kut, knijpend en knedend, om de bikkelharde lul. Barend raakte verhit door de hernieuwde energie van de naar seks hunkerende vrouw.
Langzamerhand hadden zijn kloten de voorraad sperma aangevuld. Zijn seksklieren werkten op volle toeren om de paring te kunnen voltooien met een zaadlozing.
Herma voelde dat zijn aanval op haar kut wilder en fanatieker werd. Hij neukte nu met het doel klaar te komen en haar op een portie geil te trakteren.
Ze rukte sneller aan zijn lul en verhoogde het tempo. Barend's naakte onderlijf kletste tegen de wellustig bewegende buik van de vrouw.
Hij klapte doelbewust zijn lichaam tegen het hare omdat het geluid ervan zijn geilheid aanwakkerde.
Hij verhief zich enigszins, met de handen op het bed leunend, om op haar lijf neer te kunnen kijken. Zijn ogen maten de omtrekken van haar buik en heupen, hij zag de kleine borsten trillen op de romp.
Onder zijn schaamhaar lag het hare, dofzwart en sluik, geplet door zijn lichaam, op de venusheuvel. Zijn blonde haar drong,bij elke voorwaartse stoot, in de poes van Herma.
Ze neukten allebei met ongekende felheid. Herma's vingers knelden in het vlees van Barend's bovenbenen. Haar kut bewoog melkend om zijn stotende penis.
Slobberende geluiden stegen op uit de drabbige put tussen haar dijen. Ze jammerde het uit toen het orgasme haar lichaam deed stuiptrekken.
De jongen gromde hees en drong zijn lul schokkend in haar schoot. Het sperma vloog met krachtige stralen in de krimpende kut.

Kreunend lag hij op het naakte vrouwenlijf en zette de tanden in haar linkerborst. Hij voelde het vruchtbare sap uit zijn kloppende lul stromen en diep in haar lichaam verdwijnen.
Met een intense zucht viel hij dan slap op haar lichaam. "Ooooh... wat kun jij vaak klaarkomen," kreunde Herma.
"Jij nog veel vaker," hijgde de jongen.
"Ik wou dat je nog meer in je ballen had," verzuchtte ze, terwijl ze zijn harde, kleine kloten in haar hand schudde.
Barend stond op en veegde zijn lul droog. "Morgenavond kom ik terug," beloofde hij. Herma keek naar hem terwijl hij zijn kleren aantrok.
Ze liep met hem mee naar beneden en liet hem uit. Ze was nog naakt toen de telefoon ging en mevrouw de Preutse zich meldde.
"Is Barend nog bij je?" informeerde ze.
"Hij is net op weg naar huis," lichtte Herma haar in, "hoe ging het met hem vandaag?"
"O, hij was een stuk rustiger," zei Barend's moeder, "jouw methode schijnt toch wel succes te hebben."
Herma voelde het zaad van de jongen uit haar kut glijden en langs haar dijbeen rollen.
"Ja, ik denk dat mijn methode helpt," zei ze.


Mature Advertentie

zovaderzodochter.nl