Ze waste zich overdreven...

Ze waste zich overdreven lang en stopte haar vingers ver naar binnen. Toen droogde ze zich omstandig af met mijn badlaken en trok vlug haar kleren aan.
Ik kleedde me snel uit en kwam naast haar staan. Met een professioneel gebaar nam ze mijn jongeheer in haar handen, waste 'm met veel zeep.
Daarbij gleed haar hand door naar mijn zak en tussen mijn billen, zodat ik van onderen schoon was.

Ze ging met de handen onder het hoofd op bed liggen en spreidde de lange, slanke benen. "Kom maar", zei ze en keek ongeïnteresseerd naar  de muur. "Heb je haast?" was mijn vraag.
Ze knikte. "Wat denk je, ik heb met m'n vriend afgesproken. We moeten naar een fuif." "Hij is nog slap." Ze keek misprijzend naar mijn zielige aanhangsel en ik probeerde hem stijf te maken door eraan te trekken.
Veel resultaat leverde het niet op en ik zei:"Doe jij 't maar... met je mond." Ze vloekte hartgrondig en verzuchtte:"Ook dat nog. Je hebt me in je macht schoft... nou ja, kom dan maar."
Ze zoog boven verwachting verschrikkelijk goed en in no time was-ie zo hard als een ijzeren staaf. En behoorlijk groot.
Ze bekeek het resultaat en mompelde:"Hm... valt niet tegen... groter dan ik dacht... zoiets als Henk." Ik vroeg of Henk haar vriend was waarop ze knikte.
Ik dook tussen de gespreide benen en begon de vochtige spleet te likken. Haar lichaam schokte af en toe op en ik dacht dat ze 't wel lekker vond.

Ze kreunde zacht en deed de benen nog wat van elkaar. Toen duwde ze me opeens weg en hijgde:"Dat is niet de bedoeling, dat bewaar ik voor Henk."
Ze trok de benen hoog op en lag nu helemaal voor me. Met een stoot zat ik er helemaal in en begon verwoed te rammen.
Haar kutspieren knepen onwillekeurig samen en zo werd het voor mij extra lekker.
Ze hield haar ogen stijf gesloten en zachte af en toe nauwelijks hoorbaar. "Lekker?", probeerde ik.
Ze schudde haar hoofd. "Schiet alsjeblieft 'n beetje op, Henk staat al te wachten." Ik voelde m'n zaad opkomen en fluisterde:"'t komt zo, gebruik je de pil?"
Ze knikte en toen liet ik een flinke portie sperma de vrije loop. Ik ragde nog even na en ging van haar af.

Met haar hand tegen haar kut aangedrukt liep ze naar het bed en ging erin staan.
Ze waste zich overdreven lang en stopte haar vingers ver naar binnen. Toen droogde ze zich omstandig af met mijn badlaken en trok vlug haar kleren aan.
"Je hoeft me niet weg te brengen, ik woon hier vlakbij", zei ze. Zonder groet verdween ze en sloeg de buitendeur met een klap dicht.
Een week later kwam ik haar tegen met een lange slungel, kennelijk Henk. Ze droeg een rose jumper. Toen ze me zag lachte ze en zei in het voorbijgaan:"Ik heb 'm toch... 'n bon heb ik helaas niet."


Hardcore Advertentie

x0.nl