Mijn hart klopte van opw...

inding en verbazing in mijn keel. Terwijl zij de grasmaaier weer oppakte trok ik snel een slipje aan en liep via de koelkast met enkele pilsjes de tuin in. Ik Ik hield ze omhoog en met overslaande stem vroeg ik of ze er een met mij wilde drinken.

Ze liep mijn tuin in en stelde zich voor als Carla, de nicht van mijn buurvrouw. Later bleek dat ze eigenlijk dacht dat er bij mij ook niemand thuis w...

Mijn hand gleed via haar borsten onder haar minislipje, ik voelde een heerlijk kaalgeschoren kutje.
Mijn stoppen sloegen door en met een beweging was ze ontdaan van haar stringtanga. Al kussend daalde ik van haar borsten via haar buik naar haar venusheuvel.
Haar benen gingen uit elkaar en met haar vingers trok ze haar kutje open. Mijn tong drong er lekker tussen en aan haar ritmische bewegingen was te merken hoe ze genoot.
Haar orgasme naderde, daarop schoof ik mijn keiharde lul lekker langzaam bij haar naar binnen. Van geilheid sloeg ze haar benen om mijn heupen zodat mijn paal de maximale diepte kon bereiken.
Door de spanning door voorbijgangers gezien te kunnen worden, kwamen wij snel en kort na elkaar intens klaar. Omdat ik een behoorlijk risico liep op problemen met mensen uit de omgeving, stelde ik haar voor de volgende dag aan een nabij gelegen grindgat om het neukfestijn te vervolgen.
Ze kuste me, drukte haar borsten lekker tegen me aan en zei:"tot morgen."


Buitensex Advertentie

kimhollandonderweg.nl