Tina zuchtte zwaar en de...

Tina zuchtte zwaar en deed bij mij hetzelfde terwijl ze zachtjes met haar handen mijn billen van elkaar deed.
Ik likte langs haar roze spleet en stak mijn tong naar binnen. Met mijn vingers trok ik haar binnenlipjes naar voren om nog dieper te likken.
Wat smaakte ze geil en lekker, mijn tong likte naar haar gat toe wat een beetje bitter smaakte.
Tina zuchtte zwaar en deed bij mij hetzelfde terwijl ze zachtjes met haar handen mijn billen van elkaar deed.
Wat was dat een genot! We likten en beten elkaar en werden steeds geiler. We draaiden ons om en lagen nu naast elkaar, onze gezichten een paar centimeter van elkaar.
Ik rook mijn eigen geile luchtje aan haar lippen en zij moet zichzelf aan mijn lippen geroken hebben. Zij pakte mijn lul vast en manoeuvreerde hem naar haar kut.
Ik gleed zo naar binnen en tegelijkertijd zoog ze mijn tong haar mond in. Ik kon het niet meer houden en pompte mijn lul in haar ruime kut. Ik kwam zo snel en heftig klaar.
Het verbaasde me want vroeger deed ik er altijd zo lang over. Maar omdat deze situatie zo opwindend was ging het veel te snel.
Tina glimlachte en bracht haar vinger naar haar kut; stak hem diep naar binnen en nam de natte vinger in haar mond. "Lekker" zei ze, "kan je mij nu vingeren?"
Ik voelde haar kut, gevuld met mijn geil. Het was zo nat en glibberig. Het klitje stond recht vooruit en ik kneep en trok er aan.
Eerst zachtjes en toen harder en harder. Tina's onderbuik begon te schokken en ze beet hard op mijn tong.
Ze begon te kermen en ging steeds sneller haar heupen draaiden. Toen ze klaar kwam drukte ze haar hele lijf tegen mij aan en verpletterde me bijna. Het nakrampen duurde nog een tijdje. We waren alletwee nogal nat van het zweet. Wat was dat een ervaring!


Buitensex Advertentie

buitenseksfilms.be