Bijna had ze m'...

Bijna had ze m'n zaad uit mijn ballen geperst met haar knijpende kutje. Ik wilde echter nog even wachten, maar na een paar minuten begon ik al te pompen.
Ik begon als een wild paard te hijgen en het zweet droop langs onze lichamen. Anja pakte mij bij m'n billen vast en trok me bij elke stoot naar zich toe, zodat mijn pik diep in haar flamoes doordrong.
"Neuk me hard, neuk me hard met die speer van jou, geile beer", zei Anja. Ik probeerde volop te genieten van haar geile, strakke kutje en het leek alsof mijn pik bij elke stoot steeds dikker werd.

Anja zette haar nagels in mijn billen waardoor ik nog harder ging stoten. Ik trok haar bloes omhoog en begon aan haar tepels te zuigen.
Anja's bewegingen werden steeds wilder. "Ooh, ik ga komen, ik ga komen... Oooh, mmm, dieper! Harder!"
Met een wilde kreet kwam ze klaar en trok mij hard tegen haar aan. Ik bleef met mijn nog stééds stijve pik in haar kutje boven op haar liggen.
Bijna had ze m'n zaad uit mijn ballen geperst met haar knijpende kutje. Ik wilde echter nog even wachten, maar na een paar minuten begon ik al te pompen.
Ook Anja kwam weer op temperatuur. Inmiddels hadden we een andere houding aangenomen. Anja zat nu op handen en knie‰n voor mij en ik stak mijn pik achterlangs in haar kutje.
Dit vond ik een zalige positie en begon haar tieten te kneden. Ondertussen gleed mijn pik als een geoliede stang in haar hete gleuf.
Ik drukte mij op haar rug en voelde aan haar harde tepels. Ik voelde nu aam dat ik klaar zou komen en zei tegen Anja:"Ooh schatje ik ga zo je geile kutje volspuiten, het is heerlijk!"
Anja zei:"Wacht nog even liefje, ik ga ook bijna komen." Onze bewegingen werden steeds wilder en daar was het moment dat we klaarkwamen. Met een geile kreet spoot ik mijn ballen in haar krampende kutje leeg.
Het leek bij mij alsof er geen einde aankwam, zo intens was dat gevoel.
M‘n tenen kromden zich en ik klemde me vast aan Anja. We gleden van elkaar af en bleven zo nog even zoenen.
Daarna maakten we onze kleding in orde en gingen naar beneden,alwaar we gezellig de avond voortzetten, na eerst de vragen te hebben aangehoord over wat wij zo lang op die zolder deden...


Amateur Advertentie

sovjetamateurs.be